Haarlem Canal Tours

Escape Room Zandvoort
Escape Room Zandvoort
02/07/2017
Haarlem Canal Tours

DE STAD OP HAAR MOOIST

Vaar mee in een open sloep door Haarlem. Onze tour voert u over onder meer het prachtige Spaarne, Haarlem’s oudste gracht de Bakenessergracht, de Singels en de statige Nieuwe Gracht. U heeft een uniek uitzicht op de mooiste gebouwen en monumenten van Haarlem.

De sloep vaart met maximaal 12 passagiers. Deze kleinschalige setting zorgt ervoor dat u in een persoonlijke sfeer kennis maakt met Haarlem en dat er tijdens de rondvaart alle ruimte is voor uitleg over de geschiedenis, kunst en architectuur van de stad en al uw vragen.

In het Foto album Haarlem vindt u overzicht- en detailfoto’s van de belangrijkste gebouwen, monumenten en bezienswaardigheden langs de vaarroute.

Tour informatie

De tour is in het Nederlands en in het Engels te volgen. De sloep vertrekt vanaf de exclusief voor Haarlem Canal Tours gereserveerde afvaartlocatie in het centrum van de stad aan het Spaarne ter hoogte van huisnummer 17 (zie de plattegrond voor details).

Tijdens de tour vaart u langs vele bekende gebouwen: De Egelantier, Nieuwe Kerk, Stadsschouwburg, Kathedraal Sint Bavo, Kantoor ING, Patronaat, Bisdom, Het Huis Barnaart, Het Paardenwed, Koudenhorn, De Molen Adriaan, Teylers Museum, Grote of St. Bavo Kerk, diverse pleinen en hofjes en vele andere monumenten en architectuur die Haarlem rijk is.

Request a Reservation

Prijs vanaf

€14,-

Per persoon

Vragen? Bel ons op:
+31 6 40 20 6000